ons adres

ma t/m vrij:   08.00 - 18.00 uur
di, woe, do:  19.00 - 21.00 uur
zaterdag:      08.00 - 12.30 uur

Camper Service Meerkerk is een zusterbedrijf van:

jaspers

Airconditioning

Zuid-Frankrijk, Spanje, Marokko – voor wie graag de warmte opzoekt. Hoe fijn is het dan als er in het vrijetijdsvoertuig een prettig comfortklimaat heerst. Met de Saphir-airconditioners van Truma zijn alle individuele koeltewensen te realiseren. Hoog koelvermogen gecombineerd met effectieve reductie van de luchtvochtigheid en perfecte luchtverdeling – zo wordt uw kampeervakantie vast en zeker een ontspannen belevenis, om het even waar uw droomreis heen gaat.

Aventa-dakairconditioner

dak airco truma avanta

De Aventa-dakairconditioner biedt naast een krachtig koelvermogen ook een energiebesparende verwarmingsfunctie door middel van een warmtepomp.

De bergruimte-airconditioners Saphir

saphir

De Saphir-airconditioners verdelen de lucht onvergelijkelijk stil, individueel en flexibel in de ruimte. De inbouw in de bergruimte verplaatst het zwaartepunt naar beneden, wat een gunstige invloed heeft op de rijeigenschappen van uw voertuig

zubehoer klimasysteme_einbau_saphir_vario